Kahve ve kafe işletmeciliği hakkında merak ettikleriniz

11/01/2018

Kahve ve kafe işletmeciliği hakkında merak ettikleriniz bu toplantıda ele alınacak.

Türkiye’de son yıllarda önemi giderek artan ve gözde bir içecek haline gelen kahve, girişimcilerin de bir hayli ilgisini çekiyor. Bu kapsamda İstanbul’da sektör temsilcilerinin katılımıyla düzenlenecek etkinlikte, kahve işletmeciliği tüm yönleriyle masaya yatırılacak.

Gözde meslek: Kafe işletmeciliği

 

Gastrofest tarafından 17 Ocak’ta düzenlenecek olan “Kahve ve Kafe İşletmeciliği” başlıklı toplantıda “Türkiye’de kahve kültürünün oluşumu”, “Kahvenin kategorilere ayrılması, kalite ve fiyatlandırma”, “Tadım, seçim, saklama, öğütme süreçleri”, “Kahvenin dünyada ve Türkiye’de tüketimdeki yeri”, “Türkiye’de üçüncü nesil kahvecilik serüveni” ve “Türkiye yeme-içme sektöründe kafelerin yeri ve geleceği” gibi başlıklar ele alınacak.

Nestle Türkiye İçecekler Genel Müdürü Pınar Öney Bilsel ve Bilgi Üniversitesi Gastronomi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dilistan Shipman’ın da konuşmacılar arasında bulunduğu etkinlik Levent Kanyon Alışveriş Merkezi’nde saat 09.30-13.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Kahve ve kafe işletmeciliği, Kahve işletmeciliği, kafe işletmeciliği, kafeterya, kahve girişimcileri, kahve fiyatları

Avatar photo

Kahvve.com farkıyla Türkiye ve dünyadan kahve konusunda özel haberler ve incelemeler... Kahve hakkında aradığınız her şey kahvve.com'da. Tek gündemimiz var: Kahve!

Önceki Yazı

Çikolata evi hayalini Türkiye’de gerçekleştirdi

Sonraki Yazı

Starbucks en büyük mağazasını Çin’de açtı

error: © 2021 Kahvve.com