Son Sayfa - Figen Adalı

Son Sayfa’nın geliri sokak hayvanlarına

20/09/2019

Kitap sevgisi, hayvan sevgisiyle birleşince ortaya her zaman güzel manzaralar çıkıyor. Bunlardan biri de Son Sayfa.

İzmir Aliağa ilçesinde yaşayan Figen Adalı, davranışıyla herkese örnek oldu. Geçtiğimiz günlerde ilk kitabı “Son Sayfa” yayınlandı. 1000 adet basılan kitabın satışından elde edilen gelir ise sokak hayvanlarının bakımına harcanacak. İlk gelirini engelli bir kedinin bakımına harcayan Figen Adalı, insanların sokak hayvanları için sağ duyulu olmasını gerektiğini söylüyor.

Son Sayfa - Figen Adalı

“Yaşam hakkı her canlının en doğal hakkıdır ve bu hak sadece insanlara verilmemiştir” diyen Figen Adalı amacını şöyle özetliyor:

“Biz doğada sınırlar çizerek, doğayı sahiplenerek onları betonların arasında yaşamaya mahkum ettik. Ve dengesi bozulmuş bir yaşam ortamında maalesef bize muhtaçlar. Bize düşen görevi keyifli hale getirmek ve biraz farkındalık oluşturabilmek için  bir kitap yazdık. Kitap sevgisi ve hayvan sevgisi birleşince ortaya güzel bir manzara çıksın diye. Şimdi biraz desteğe ihtiyacımız var sesimizin duyurabilmek için kitapların mamaya dönüşebilmesi için. Lütfen bir kitap alın, o olmazsa kapınızın önüne bir kap mama ve su bırakın, bunu da yapmazsanız hikayenizde projemizden bahsedin ki bize destek olabilecek birilerine ulaşalım. Hepimizin elinden geleni yapması gerekiyor bence daha duyarlı ve yaşanılır bir dünya bırakabilmemiz için. Toplumsal sorunlar ah vah ederek bitirilemez, harekete geçmek gerek.”

Kitaba nereden ulaşabilirim?

Son Sayfa - Figen Adalı

Kitapla ilgili güncel bilgiler Figen Adalı’nın @sonsayfayisenyaz adresinden yayınlanıyor.

Kitabı satın almak için aşağıdaki Instagram adresleriyle iletiğime geçebilirsiniz.

1- @sonsayfayisenyaz
2- Aliağa @kitabekitabevi
3- Aliağa @zeytintaki
4- Karşıyaka @kulkitabevi_
5- Alsancak Kitapçı

Avatar photo

Kahvve.com farkıyla Türkiye ve dünyadan kahve konusunda özel haberler ve incelemeler... Kahve hakkında aradığınız her şey kahvve.com'da. Tek gündemimiz var: Kahve!

error: © 2021 Kahvve.com